Minimalist Apartment and Flat Remodeling of Hayes Valley

When an current Victorian suffered substantial fire damage, the owner, a young and social style designer, saw an chance to transform the awkward and standard flat with drastically enhanced function and flow. Remodeled by Jones | Haydu, the interior of this apartment is turn into far more open and the living space gets closer to the street side. The bedroom is relocated to the rear side for greater privacy, surrounded in walls clad with re-utilised scorched wood studs. A continuous dark wood band-cum-shelf ads as a datum and weaves the varied space collectively. Design by Jones | Haydu.

Living Room Apartment Remodeling by Jones Haydu

Living Space Apartment Remodeling by Jones Haydu

Apartment Living Room Ideas by Jones Haydu
Furnishing Ideas for Apartment Remodeling
Apartment Kitchen Remodeling by Jones Haydu
Apartment Bathroom Remodeling by Jones Haydu
Apartment Remodeling Ideas by Jones Haydu

Be the first to comment

Leave a Reply